Locatie op kaart niet juist?

Van omgevingsadvies tot hulp bij handhavingsproblemen, Amitec is d partner voor MKB-ondernemers die zich willen concentreren op hun corebusiness in plaats van op regels en wetten. Wij denken mee, geven goedbedoelde adviezen, die gelukkig vooral ook nuttig zijn en nemen uw zorg uit handen. Door bestemmingsplanadvies, een vergunningsaanvraag of simpelweg door alles van a tot z voor de ondernemer te regelen.
Na ruim 25 jaar ervaring weten wij dat het voor MKB-bedrijven vaak een hele opgave is zich in de steeds veranderende wet- en regelgeving een weg te vinden. Een tijdrovende klus die ondernemers liever uitbesteden en vaak ook beter uit knnen besteden.
Wij zijn er om u te helpen. Als gecertificeerd, onafhankelijk milieuadviesbureau kennen wij de weg op het gebied van milieuwetgeving als geen ander. Vanuit Uden, waar ons kantoor is gevestigd, ondersteunen wij veel bedrijven in de regio Uden, Eindhoven, Tilburg en s-Hertogenbosch bij het aanvragen van vergunningen, uitvoeren van bodemonderzoeken en alle andere vormen van advies over de wonderlijke wereld van onze milieuwetgeving. Door de goede band met onze klanten en samenwerkingspartners staan wij echter ook in de rest van Brabant en soms ver daarbuiten ondernemers bij.

Omgevingsvergunningen, bestemmingsplan, bodemonderzoek, lucht en geluid, geuronderzoek, Milieuadvies, bureau,

Amitec

Bedrijfsadvies

Adres

Hobostraat 1e
5402 CB UDEN

Contact

Tel. 0413 26 90 91
Fax 0413 25 25 13
E-mail [email protected]
Website www.amitec.nl/

Gegevens aanpassen