Locatie op kaart niet juist?

Begin 2015 is het idee begonnen een eigen bloemen stand te beginnen. Na jaren gewerkt te hebben aan de ene kant van de bloemenwereld wilde ik nu de andere kant gaan ontdekken. In september 2015 werd dit werkelijkheid. De start van Bella Roos in Hoofddorp. Voor ons een nieuwe start en een uitdaging. Gelukkig is dit snel uitgegroeid tot een tweede stand in Oegstgeest met goed resultaat.

Mijn naam is Johan Le Van, eigenaar en oprichter van Bella Roos. Een jonge maar groeiende onderneming in de verkoop van bloemen, planten en decoraties. Samen met de ondersteuning van mijn familie en vrienden is de start van deze onderneming mogelijk gemaakt. Door het zelf inkopen en verwerken leveren wij verse producten en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Sinds april 2016 online met onze webshop. Nu zijn onze producten niet alleen in onze stands te verkrijgen maar bezorgen wij ook aan huis. Neem rustig een kijkje op onze site of kom eens langs bij onze stands. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bloemen, planten, decoratie, acrylbox, flowerbox, rozen doos,

Bella Roos

Bloemen

Adres

Paulus Potterstraat 2
2231 BX RIJNSBURG

Contact

Tel. 0653594747
Fax 653594747
E-mail johan@bellaroos.nl
Website www.bellaroos.nl

Gegevens aanpassen