Locatie op kaart niet juist?

Mattenservice verzorgt volgens vaste lage wisselfrequentie; schoonloopmatten, droogloopmatten en buitenmatten. Lage wisselfrequenties zijn vooral effectief bij MKB, horeca, detailhandel, kleine kantoren en gezondheidscentra. Door de lage wisselfrequenties zijn de kosten per week erg laag en vergelijkbaar met het kopen van een mat.

Het regelmatig laten wassen van een mat is ter bescherming van zowel de vloer als de mat.

Mattenservice.nl is een nieuwe toetreder op het gebied van services van matten of zoals veel mensen het zouden noemen, matten huren. De visie is "MEER DOOR MINDER" en dit wordt in alle onderdelen van onze organisatie doorgevoerd.

De service adviseur komt persoonlijk bij u langs voor het geven van een persoonlijk advies. Vaak zal de servicefrequentie voor het wisselen van matten veel lager zijn dan dat u gewend bent bij uw huidige leverancier. Mattenservice heeft geen eigen wasserij en heeft geen belang bij het veelvuldig laten wassen van matten.

De wisselfrequentie wordt afgestemd op uw daadwerkelijke behoefte waardoor u nooit teveel zult betalen.

Dezelfde adviseur komt periodiek bij u de matten, volgens de afgesproken frequentie, wisselen. Mochten uw omstandigheden gewijzigd zijn waardoor de frequentie aangepast kan worden, dan kunt u dit direct in overleg met uw adviseur regelen.

De opzet is dat we zullen doorgroeien naar een landelijke dekking middels een 14-tal regio's. De service adviseurs kennen de regio's als gevolg van hun lokale betrokkenheid. Door de kleine regio's kunnen zij ook zeer flexibel reageren op aanvullende klantwensen.

Door de hoge mate van betrokkenheid van de service adviseurs, verregaande automatisering, en lokale aanwezigheid hebben we geen grote kantoren, dure managers en complexe systemen te onderhouden en daardoor kunnen we altijd leveren tegen de laagste kosten.

Matten service, matten huren, mattenspecialist, droogloopmat, schoonloopmat, buitenmat

Mattenservice

Mattenservice

Adres

Ringdijk 20
5705 CT HELMOND

Contact

Tel. 0492-598154
E-mail info@mattenservice.nl
Website www.mattenservice.nl

Gegevens aanpassen