Hooisma Auto

Locatie op kaart niet juist?

De nieuwste tuning parts vindt u bij Hooisma. In onze ruime showroom kunt u alle modellen bewonderen en voor advies staan wij altijd voor uw klaar. Ook vindt u bij ons gebruikte auto’s en u kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan uw auto.

De nieuwste tuning parts vindt u bij Hooisma in Drachten. In onze ruime showroom kunt u alle modellen bewonderen en voor advies staan wij altijd voor uw klaar. Ook vindt u bij ons gebruikte auto’s en u kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan uw auto.
De klant staat altijd voorop bij Hooisma en daarom bieden wij een goede service. Zo kunt u de gehele week bij ons terecht voor reparaties aan uw auto. En op alle reparaties van zowel nieuwe als gebruikte wagens heeft u garantie.
Voor reparaties aan personenauto’s staat Hooisma altijd voor u klaar. In de werkplaats, die is voorzien van drie bruggen, kunnen alle reparaties aan uw wagen worden verricht. En ook voor reparaties aan alle andere automerken kunt u bij ons terecht. Op alle reparaties zit een BOVAG-garantie.

reparatie, onderdelen, tuning

Hooisma Auto

Autobedrijf

Adres

Baarlosestraat 199
5923 AN VENLO

Contact

Tel. 0773552374
Website www.hooisma-auto.nl

Gegevens aanpassen