Franse Klassiekers

Locatie op kaart niet juist?

Verkoop van oldtimers: tweedehands klassieke Peugeots uit Frankrijk.

Ter kennismaking zal ik nog even kort belichten wie ik ben:
Ik ben Arnold de Jong, woon in Enschede, al heel lang bevangen door het Peugeot oldtimer virus, eigenlijk al vanaf het behalen van mijn rijbewijs in een Peugeot 404 diesel op mijn 18e jaar, in 1976.
Als 18 jarige ben ik zelf een Peugeot 404 gaan berijden, na de aanschaf van een Renault 4 mijn tweede priv� auto destijds, tot en met 1987 heb ik uitsluitend in franse klassiekers gereden, d.w.z. Peugeot 204, Peugeot 304, Peugeot 404, Peugeot 504, Renault 4, Renault 16, Simca 1000, tot het moment kwam dat ze voor mijn gevoel op waren.
In pakweg 1992 kwam ik erachter dat, zoals eerder verondersteld de auto�s nog niet helemaal op waren, tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk, zag ik bij een Peugeot dealer in Mazan een hele mooie donkerblauwe 504GL te staan, na de vakantie ben ik op en neer gereden en voor een bedrag van 10.000 Frs heb ik de 504 destijds aangeschaft en er nog vele jaren in rond gereden.
Daarna volgden er natuurlijk meer en inmiddels rijdt ik vanaf die tijd weer dagelijks rond in oude Peugeots.
Het is ook een beetje vanuit die insteek en interesse dat ik ongeveer anderhalf jaar lang, naast mijn werk in het onderwijs een bedrijfje gehad heb in voornamelijk klassieke Peugeots.

oldtimers, Peugeot

Franse Klassiekers

Autohandelaar

Adres

Indischestraat
2022 VS HAARLEM

Contact

Tel. -
Website www.franse-klassiekers.nl/

Gegevens aanpassen