Ongediertebestrijding Direct

Locatie op kaart niet juist?

Wij bieden particulieren en klein- midden- en groot bedrijven professionele bedrijfsmatige oplossingen op het gebied van ongediertebestrijding, bedrijfshygiene en wering. Wij bestrijden al meer dan 20 jaar met garantie de plagen die veroorzaakt worden door ongedierte in de nabijheid van mensen. Tevens bent u verzekert van professionele bestrijdingen en een goed pakket voorwaarden op onze werkzaamheden.

Onze werkwijze

Wij willen u graag nog even uitgebreid op de hoogte brengen van onze werkwijze en ons stappen plan. Hieronder vind u alles omtrent het bestrijden en weren in volgorde zodat u weet hoe wij werken.

1. Signalering en afspraak
2. Inspectie en Inventarisatie
3. Bestrijding en/of weringmaatregelen
4. Controle tijdens inspectie
5. Logboek (bij onderhoud)
6. Preventieve maatregelen
7. Garantie en advies voor de bestrijding

Signalering en afspraak

Vaak is ongedierte of zijn plaagdieren in uw werkomgeving of woonomgeving hinderlijk of schadelijk op dat moment neemt u contact op met een ongediertebestrijder. Wanneer u kiest voor Ongediertebestrijding Direct kunt u per telefoon of mail direct een afspraak maken en kiest u meteen voor kwaliteit en tevens kunnen wij u ter plaatsen meteen advies en informatie geven. Voor het maken van een afspraak bent u bij ons slechts 1 minuutje kwijt verder kijken wij op locatie wat er gedaan moet worden om u ongedierte plaag te elimineren.

Ongediertebestrijding, ongediertebestrijding Amsterdam, ongediertebestrijding Diemen, ongediertebestrijding Weesp, ongediertebestrijding Zaanstreek

Ongediertebestrijding Direct

Ongediertebestrijding

Adres

Burg. Kasteleinstraat 10
1109 BC AMSTERDAM ZUIDOOST

Contact

Tel. 06-54958582
E-mail info@ongediertebestrijding-direct.nl
Website www.ongediertebestrijding-direct.nl

Gegevens aanpassen