Upside-down Staging | Rental & Facilities

Locatie op kaart niet juist?

WWij produceren kleine decorobjecten tot complete podia. Daarnaast verhuren wij allerlei exclusieve decoratiematerialen, die inzetbaar zijn op zowel in- als outdoor publieksevenementen.

Wanneer je kiest voor onze materialen kun je gemakkelijk complete podia aankleden, het evenemententerrein een onuitwisbare uitstraling geven en de bezoekers het bijzondere gevoel en sfeer meegeven. Bij al onze producten hebben wij al nauwkeurig gekeken naar de combinatie van functionaliteit en uitstraling. Dit hebben wij al voor je uit handen genomen!

Wij begrijpen als geen ander dat niet iedere organisatie beschikt over het budget van Tomorrowland, Electric Love of de Toppers. Maar met creatieve oplossingen in ontwerp, layher- en decorbouw kunnen ook kleinere organisaties een podium neerzetten met een unieke en geweldige uitstraling.

Jouw evenement een uitstraling geven zonder direct de hoofdprijs te betalen of een enorme voorraad aan te leggen? Wij hebben de meest actuele items in de verhuur om jouw evenement eenvoudig aan te kleden!

Zeer gewild onze bamboe vlaggenmasten. Naast de vlaggen zijn we gespecialiseerd in hekwerkbekleding met bijvoorbeeld bamboematten of doeken in diverse ontwerpen.

Inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze sociale kanalen: Facebook en ook Pinterest.

Natuurlijk zijn we continue bezig ons assortiment uit te breiden en te optimaliseren, dus kijk regelmatig op de site of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Mocht je toch nog iets missen in ons verhuur aanbod? Laat het ons weten onze mogelijkheden zijn eindeloos!

verhuur, facilitair, evenementen, festivals, concerten, decor, decorbouw, stagedeco, decoratiematerialen,

Upside-down Staging | Rental & Facilities

Evenementen
bedrijfslogo

Adres

Pieter Goedkoopweg 32
2031 EL HAARLEM

Contact

Tel. +31 (0)85 210 44 99
E-mail [email protected]
Website www.upside-down.nl/

Gegevens aanpassen