Lime & Co Total Office Support

Locatie op kaart niet juist?

Total Office Support, alles op gebied van kantoorwerkzaamheden en kunnen we het niet zelf dan regelen we dat het gedaan wordt.
Van het beantwoorden van uw telefoon tot uw btw sheet, organiseren van evenementen, donateursbijeenkomsten, secretariaat voeren voor goede doelen. Maar ook content management van uw website, winkel vullen met producten, SEO, digital marketing, social media.
Speciaal voor ZZP en MKB en stichtingen.
Secretariële- en administratieve ondersteuning
Wij kunnen een deel van uw secretariële- en administratieve werk uit handen nemen of zelfs helemaal uw secretariaat of administratie voor u voeren. U kunt zich dan volledig toeleggen op uw kerntaken.

Bijkomend voordeel:
U heeft fulltime beschikking over een secretaresse maar u betaalt alleen de uren die wij daadwerkelijk voor u werken. Omdat wij vanuit ons kantoor voor u werken, bespaart u de kosten van een kantoorruimte en faciliteiten.

Totaalpakket
Van het ontwerp, versturen en vouwen van een mailing, opvolging van uw mailing d.m.v. (telefonische) beantwoording en registratie en relatiebeheer, email beheer, inscannen van documenten, archiveren, web-beheer, content beheer en web-care, factureren, na-bellen, van bonnetje naar btw aangifte tot het voeren van klanten contacten zijn maar een aantal voorbeelden van de vele diensten die wij bieden.

Lime & Co Total Office Support biedt een totaalpakket aan secretariële- en administratieve ondersteuning, deels of tot en met het volledig voeren van uw secretariaat. Het spreekt voor zich dat hierbij de privacy van u en uw klanten voorop

kantoor, office, secretaresse, telefoniste, administratief medewerkster, personal assistent, evenementen organisatie, btw aangifte, startende ondernemer, charity, goede doelen secretariaat, postadres, postvestiging,

Lime & Co Total Office Support

Office Support

Adres

Lijnbaanstraat 2
7205 CA ZUTPHEN

Contact

Tel. 0575498580
Fax 0575498589
Website www.lime-co.nl

Gegevens aanpassen