Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn een online aanbieder van herenmode. Sinds onze oprichting in 2010 doen we maar 1 ding: “onszelf continue verbeteren voor maximale online winkel beleving”. Met grote passie en zorg streven wij als team elke naar de beste service, kwaliteit, scherpe prijzen en een continue wisselend assortiment. Altijd en overal: op desktop, tablet of smartphone. Bij vragen heb je contact met onze eigen medewerkers en alle bestellingen worden afgehandeld in ons eigen magazijn. Bij iedere bedrijfsbeslissing proberen we altijd voor de meest duurzame oplossing te gaan, waarbij onze klanten en het milieu centraal staan.

Overhemden daar hebben wij een grote collectie van online. Maar niet zo maar overhemden, wij hebben voornamelijk strijkvrije overhemden (m.u.v. OLYMP Level 5, deze zijn extra easy care). Daarnaast vind je hier ook stropdassen in allerlei kleuren en motieven, een uitgebreide collectie heren truien in diverse kleuren en modellen, heren ondergoed van t-shirts tot trendy boxershorts, poloshirts van Lacoste, Arrow, OLYMP, s.Oliver en Eterna, Falke heren sokken die als gegoten zitten en modieuze heren accessoires om je outfit helemaal af te maken. Nieuw in ons assortiment zijn de Decoded iPhone en Decoded iPad bescherm hoesjes: functionele hoesjes en zeer stijlvol.

Hemdvoorhem heeft een breed en gevarieerd aanbod herenmode. In onze online shop vind je de nieuwste trends en een groot aanbod basis items. Met onze collectie kan je gegarandeerd de outfit samenstellen van jouw keuze. Onze collectie is verkrijgbaar in drie verschillende pasvormen en daarom geschikt voor iedere man. Zo hebben we overhemden in een Slim Fit pasvorm, maar ook recht model en voor de man die hier tussen zit, hebben we strijkvrije overhemden in een modieus getailleerde pasvorm. Ook onze onderhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen (recht model of juist strak op de huid). Nieuw in ons assortiment zijn de overhemden van Arrow en de t-shirts van Alan Red.

herenkleding overhemd

Hemdvoorhem.nl

Herenmode

Adres

Jadelaan 25,
2132 XX HOOFDDORP

Contact

Tel. 020 820 3744
E-mail info@hemdvoorhem.nl
Website https://www.hemdvoorhem.nl

Gegevens aanpassen