Vertaalbureau.co

Locatie op kaart niet juist?

Vertaalbureau.co is een modern vertaalbureau waar mensen en technologie samen topprestaties leveren.

Hierdoor kunnen wij sneller schakelen en per dag meer werk verzetten. Dit is in de afgelopen 12 jaar precies de vraag uit de markt gebleken. Door slimme toepassing van technologie (zoals unieke vertaalgeheugens en totaal andere computerapparatuur) en vooral mensen die zeer computer- en typevaardig zijn, waken wij tegelijkertijd over de kwaliteit alsook de deadline. En door sneller slimmer te werken, kunnen wij een scherpe, vaste prijs van € 0,11 per woord hanteren.

Vertaalwerk uitbesteden is altijd een kwestie van vertrouwen. En voor vertaalbureaus ook meestal een race tegen de klok met tegelijkertijd de inspanning van het miniseren van taal- en typefouten. Daarom controleren we elkaars werk altijd alvorens het naar de klant te sturen. Tekst werkt immers als een magneet op fouten en een vertaler die een stuk tekst voor het eerst aandachtig leest, valt direct een fout of vage zinsconstructie op.Vertaalbureau met garantie

Ons credo is: ‘De laagste prijs voor perfectie’. Vandaar ons vertaalbureau met garantie. Wij hebben zoveel passie voor taal en zoveel oog voor detail, en we zijn zulke perfectionisten, dat we per eventueel gemaakte (echte) fout 3% van de factuur aftrekken. Een stevige belofte, maar we staan ervoor!

Wél kan het zijn dat we u vragen om speciale terminologie of jargon toe te lichten of van tevoren aan te leveren. Elke bedrijfstak heeft zo zijn eigen taalgebruik dat voor de opdrachtgever zelf vaak eenvoudigweg te achterhalen is. Onze moderne aanpak gaat dus duidelijk niet ten koste van de kwaliteit. Integendeel zelfs!

vertaalbureau vertaalbureau Engels vertaalbureau Duits vertaalbureau Spaans vertaalbureau Frans vertaalbureau Italiaans vertaalburau Portugees vertaalbureau Algemene Voorwaarden spoedvertalingen

Vertaalbureau.co

Vertaalbureau

Adres

Nautilusstraat 3
7821 AG EMMEN

Contact

Tel. 085-2735980
E-mail info@vertaalbureau.co
Website www.vertaalbureau.co

Gegevens aanpassen