Linkedin4biz.com

Locatie op kaart niet juist?

Meer dan zes miljoen Nederlanders hebben inmiddels een LinkedIn-account. Voor een groot deel van de zakelijke gebruikers is het helaas echter nog een platform waar ze commercieel (te) weinig mee doen. LinkedIn4Biz wil daar verandering in brengen door commerciële mensen de fijne kneepjes van LinkedIn bij te brengen. Te laten zien, ervaren en leren hoe je LinkedIn commercieel en proactief in kunt zetten om nieuwe klanten te vinden en binnen te halen alsmede bestaande klanten te beheren. De (nieuwe) term voor deze manier van verkopen is Social Selling. NB: LinkedIn4Biz is nadrukkelijk op geen enkele manier gelieerd aan LinkedIn; LinkedIn4Biz opereert volledig als zelfstandig bureau en heeft geen financiële/commerciële belangen of relaties met LinkedIn.

Oprichter van LinkedIn4Biz is Victor Bonke, acquisitie-expert. Vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer en spreker op het gebied van koude acquisitie (zie ook www.acquiro.nl) gebruikt hij zijn kennis en ervaring om LinkedIn in te zetten als acquisitietool en deze unieke expertise over te dragen aan anderen.

NB: LinkedIn4Biz is nadrukkelijk op geen enkele manier gelieerd aan LinkedIn; LinkedIn4Biz opereert volledig als zelfstandig bureau en heeft geen financiële/commerciële belangen of relaties met LinkedIn.

linkedin training masterclass linkedin linkedin acquisitie linkedin acquisitie training linkedin sales linkedin salestraining

Linkedin4biz.com

Cursussen en Masterclasses

Adres

Ansbalduslaan 62
5581 CX WAALRE

Contact

Tel. 040 – 20 28 039
E-mail victor@linkedin4biz.com
Website www.linkedin4biz.com

Gegevens aanpassen