Bouwbedrijf de Molenaar

Locatie op kaart niet juist?

Bouwbedrijf de Molenaar is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd aannemersbedrijf in nieuwbouw, aanbouw, verbouwing, renovatie, restauratie en reparatie in en rondom Zwolle. Maak direct een gratis afspraak.

Bouwbedrijf de Molenaar is opgericht in 2014. Hiervoor was de Molenaar beter bekend als Afbouwbedrijf de Molenaar, opgericht in 1990. De doelstelling is om een voordelig, kwalitatief en ambachtelijk bedrijf te zijn voor verbouwingen, renovaties en reparaties in Overijssel en omstreken. De overstap naar een bouwbedrijf zorgt ervoor dat de Molenaar meer is dan alleen een aannemersbedrijf. Wij kunnen een enorm schala aan diensten bieden, waaronder het realiseren van aanbouwprojecten, het verzorgen van het sanitair, een dakkapel isoleren of het onderhouden van uw woning.

Tussen 1985 en 1990 heeft de eigenaar van Bouwbedrijf de Molenaar bij een bekend architectenbureau in Zwolle gewerkt. Zijn expertise deelt hij nu met zijn klanten. Dat ziet u terug in de complexe bouwwerken die de Molenaar voor u kan leveren. Bouwbedrijf de Molenaar kent geen vakanties. Wilt u tijdens de bouwvak vakanties een project realiseren? Schakel dan Bouwbedrijf de Molenaar in.

Bouwbedrijf, Aannemersbedrijf, Nieuwbouw, Reparatie, Renovatie, Timmerwerk

Bouwbedrijf de Molenaar

Bouwbedrijf

Adres

Beelstraat 9
8015 BH ZWOLLE

Contact

Tel. 0619991546
E-mail info@bouwbedrijfdemolenaar.nl
Website bouwbedrijfdemolenaar.nl

Gegevens aanpassen