Logopediepraktijk Logocura

Locatie op kaart niet juist?

U kunt bij Logocura terecht voor signalering, onderzoek, behandeling en advies bij problemen in de communicatie en het eten en drinken. Bij Logopediepraktijk Logocura behandelen we mensen van alle leeftijden. We zijn een allround praktijk en hebben ons naast de reguliere logopedie gespecialiseerd in pre-logopedie, voor baby's en peuters, maar ook in communicatie-, stem- en slik/eetproblematiek bij volwassenen en ouderen.
Ter correctie van spraak en gebit, zijn wij gespecialiseerd in tandheelkunde en werken nauw samen met orthodontist of tandarts.
Wij zijn aangesloten bij de NVLF en het ParkinsonNet.
Bij indicatie van uw arts komen wij voor behandeling ook aan huis.
De praktijk heeft drie vestigingen: Voerendaal, Hulsberg en Ubachsberg.
Logopedisten bij ons werkzaam zijn Yvonne Jacobs , Frederique Spreuwenberg en Loes Meevissen.
Logopedie wordt vanuit het basispakket door alle zorgverzekeraars volledig vergoed.

Onze missie is om zorg van de hoogst haalbare kwaliteit binnen logopedie te leveren. Wij werken regelmatig samen met andere zorgdisciplines o.a. in een kindteam en willen op deze manier bredere zorg bieden. We voelen ons nauw betrokken bij het welzijn van onze cliënten en stellen het behandelplan graag in overleg met de cliënt op. Zo is er helderheid in wat verwacht kan worden van de behandeling. Ons plezier is het persoonlijke contact met onze cliënt en een prettige open sfeer voor alle bezoekers van onze praktijk.

Logopedie, pre logopedie, spraak, stem, slik problemen, OMFT, Parkinson

Logopediepraktijk Logocura

Logopedie

Adres

Raadhuisplein 1a
6367 ED VOERENDAAL

Contact

Tel. 045-4051888
E-mail Info@logocura.nl
Website www.logocura.nl

Gegevens aanpassen