Champagne Ontbijtservice

Locatie op kaart niet juist?

Luxe ontbijt bezorging aan huis en op de zaak
Bestel nu online een luxe ontbijtcadeau als verrassing bij Champagne ontbijt. Wij zijn al meer dan 10 jaar uw specialist in ontbijt bezorging aan huis en op bedrijf. Wij bezorgen 7 dagen per week vanaf 05:30 tot 13:00.

Bij al onze ontbijtjes is het mogelijk om een heerlijke Sekt, Cava of Champagne toe te voegen. Wij zijn gespecialiseerd in de lekkerste Champagnes, Cava's en Sekt om zo tot een perfect ontbijt cadeau te komen.
Bij Champagne ontbijt draait alles om de kwaliteit en uw beleving. Wij willen u als onze klant steeds opnieuw verrassen met onze heerlijke champagne ontbijtjes. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de horeca. Wij stellen de hoogste eisen aan hygiëne, kwaliteit en dienstverlening. Dat geldt voor al onze producten. Met minder nemen wij geen genoegen!

U wilt graag iemand verrassen met een Champagneontbijt aan huis. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Een verrassing die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten!

Wij werken met verse kwaliteitsproducten. Onze broodspecialiteiten zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden ambachtelijk en traditioneel bereid en vlak voor het vertrek vers gebakken, op zo'n manier bezorgen we alles "krakend vers". Zelfs de jam maken we iedere dag opnieuw. Alles wordt met zorg verpakt en aan huis bezorgd.

De ontbijtjes zijn mooi gepresenteerd en kunnen in een luxe cateringdoos, picknickmand en sommige opgedekt geleverd worden. Bij opdekken van een ontbijt maken wij een afspraak om op een later tijdstip het servies weer op te komen halen.

Neem eens een kijkje in ons assortiment en verwen uzelf of verras een ander met een heerlijk Champagne ontbijt op bed.

Champagne ontbijt, ontbijtservice, ontbijt, Groningen, Drenthe bezorgen, ontbijtcadeau, ontbijtbezorging

Champagne Ontbijtservice

Ontbijtservice

Adres

K.J. de Vriezestraat 27
9648 HB WILDERVANK

Contact

Tel. 0623332377
E-mail info@champagne-ontbijt.nl
Website champagne-ontbijt.nl/

Gegevens aanpassen