Locatie op kaart niet juist?

Phari is een bedrijfsadviesbureau voor Business Process Management en biedt bedrijven in de Profit en Non-Profit een breed scala aan diensten op het gebied van o.a. Bedrijfsprocesoptimalisatie, IT, Business Intelligence, ERP-toepassingen & Internet Marketing.

De basis van onze consultancy ligt in het analyseren, adviseren en implementeren van verbeteradviezen van bedrijfsprocessen zoals inkoop, verkoop, logistiek, IT, productie, etc. Omdat bedrijfsprocessen geïntegreerd zijn in de organisatie kunnen oplossingen voor optimalisatie een veelzijdig karakter hebben. Hier weten wij goed mee om te gaan door de ruime ervaring die is opgedaan in diverse branches en organisaties. Onze professionele consultancy geeft een veilige en solide basis voor een goed advies en efficiënte strategische & tactische oplossingen.
Phari is een bedrijfsadviesbureau met een brede inzetbaarheid in de profit en non-profit. De basis van onze consultancy ligt in het analyseren, adviseren en implementeren van verbeteradviezen van bedrijfsprocessen. Omdat bedrijfsprocessen de gehele organisatie raken kunnen de oplossingen voor optimalisatie van de organisatie een veelzijdig karakter hebben.

Wat kan Phari voor u betekenen
Het werkgebied van en de mogelijkheden met Phari zijn breed. Om u een beeld te geven wat onze dienstverlening voor u kan betekenen hebben we dit als volgt gecategoriseerd

bedrijfsprocessen, erp, sea, seo, ict, it, projectmanagement, business intelligence, internetmarketing, processen

Phari

Adviesbureau

Adres

Vuurtorenweg 182
1795 LN DE COCKSDORP

Contact

Tel. 0650849961
E-mail gfolkerts@phari.nl
Website www.phari.nl

Gegevens aanpassen