Cloudrecruiter.it

Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn Cloudrecruiter.it. Werving & selectie en Detacheren van Cloud specialisten. Dat vinden wij leuk en geeft ons plezier! Maar het is ook spannend. Gaat de mark hier om vragen. Wij denken en verwachten van wel. En waarom dat wel; ‘systeemdenken’ maakt plaats voor ‘servicedenken’. Niet de techniek die bepaalt, maar de service die past. Dit vraagt om nieuw talent. Vindt ze maar eens; wij kennen ze!

Naast Cloudrecruiter zijn wij ook Cloudopleider.it gestart. Omdat wij vinden dat je de markt ook kennis moet bieden waar organisaties van kunnen profiteren. Niet alleen de technische kennis moet up to date zijn, maar zeker ook nieuwe vaardigheden zijn nodig om ‘servicedenken’ (aan) te leren.

Om het ‘servicedenken’ te toetsen in de praktijk hebben wij Cloudbeheerder.it op de markt gebracht.. Op strategisch, tacktisch en operationeel niveau bieden wij de pracktische uitvoering van de verschillende service modellen; Software as a Service(IaaS), Platform as a Service(PaaS) en Infrastructuur as a Service(IaaS).

Wij zijn trots op ons vermogen om goed te luisteren en te begrijpen waar onze klanten en specialisten behoefte aan hebben binnen de Cloud Computing technologie. Wij zijn positief ingesteld, professioneel en hebben als uitgangpunt; ‘waarde creëren in plaats van geld pakken’. Onze kernwaarden; Inlevingsvermogen, eerlijkheid, loyaal, behulpzaam, benaderbaar, gedreven, aanwezig, leergierig en creatief.

Cloudrecruiter.it

Personeelswerving

Adres

Nieuwe kazernelaan 2
6711 JC EDE

Contact

Tel. 0318-760097
E-mail info@cloudrecruiter.it
Website www.cloudrecruiter.it

Gegevens aanpassen