Trimsalon 'Pluk & Trim'

Locatie op kaart niet juist?

Trimsalon 'Pluk & Trim' waar uw hond met veel plezier en geduld vakkundig verzorgd wordt. Ook voor korte behandelingen zoals wassen of nagels knippen en speciale puppy sessies. U bent van harte welkom om bij de trimbeurt te blijven. Graag tot ziens!

10 jaar geleden opende ik de deuren van Trimsalon 'Pluk & Trim'. Met veel plezier! En nog elke dag geeft het verzorgen van honden mij veel voldoening en het maakt me zo mogelijk nog vrolijker. Omdat ik op afspraak werk is uw hond altijd de enige klant in de salon en hij krijgt dan ook mijn volle aandacht. Na een uitgebreide begroeting begin ik met het knippen van de nagels en het controleren van de oren en ogen. Wordt uw hond geschoren dan doe ik dat vaak zowel voor als na de wasbeurt. Tijdens het wassen, met lekker lauwwarm water, controleer/leeg ik ook de anaalkliertjes. Daarna wordt uw hond rustig gedroogd met de f�hn. Dan is de vacht klaar om in model gezet te worden. Als laatste knip ik het koppie. Vindt u het fijn dan spray ik uw hond een geurtje op. En dan is het hoog tijd voor een knuffel, een koekje (of twee) en spelen we even samen.
Als u het leuk vindt om te zien hoe uw hond getrimd wordt of liever niet op en neer rijdt, bent u van harte welkom om te blijven. Wilt u meer weten over de behandelmogelijkheden of heeft u andere vragen, stel deze gerust.

vachtverzorging maltezer shi tzu teckel boomer wassen nagels knippen contact pluk en trim trimsalon salon honden

Trimsalon 'Pluk & Trim'

Trimsalon

Adres

Kuppelkovenderstraat 19
6127 CP GREVENBICHT

Contact

Tel. 0651232308
Fax 0651232308
E-mail [email protected]
Website www.plukentrim.nl

Gegevens aanpassen