ACH Aandrijftechniek

Locatie op kaart niet juist?

Onze specialisatie ligt onder andere in mechanische koppelingen, flexibele koppelingen,cardankoppelingen, vrijloopkoppelingen en slipkoppelingen.

Wij kunnen U onder meer elastische-, flexibele-, boogtand- en vrijloopkoppelingen, maar ook mechanische-en cardankoppelingen, voor allerlei verschillende soorten toepassingen leveren.

Over deze koppelingen kunnen wij U diverse uitgebreide documentatie toesturen. Natuurlijk kunt U ook onze website www.ach.nu raadplegen voor meer informatie. ACH Aandrijftechniek geeft U graag advies in het selecteren van de juiste koppeling op de juiste plaats!

Wij zorgen samen met U voor een verminderde slijtage van uw lagers en veel lagere standtijden van de machine. Voor U als klant betekent dit natuurlijk kostenbesparing én tijdsbesparing. ACH Aandrijftechniek heeft voor elk probleem en elke klant een passende oplossing op maat!

Zo leveren wij voor het aanlopen van de machine vloeistofkoppelingen en softstarters. Om hier vervolgens het toerental van de machine op een gewenste waarde in te stellen hebben wij de juiste frequentieomvormers en gelijkstroomregelingen voor U. En om de machine snel te laten stoppen zijn er gelijkstroomremmen of mechanische remmen in ons assortiment.

koppelingen, aandrijftechniek

ACH Aandrijftechniek

Aandrijftechniek

Adres

De Greune 16
7483 PH HAAKSBERGEN

Contact

Tel. 0535742539
Fax 0535742540
Website www.ach.nu/

Gegevens aanpassen