Natuurgeneeskundige praktijk Elisabeth

Locatie op kaart niet juist?

Heeft u wel eens verder gezocht naar een andere oplossing voor uw gezondheidsprobleem. Er is meer mogelijk dan U denkt, Alternatieve geneeswijzen kunnen reguliere geneeswijze ondersteunen of aanvullen.

Voetreflexzonetherapie is een hele oude natuurneeskundige therapie. De hele mens is terug te vinden in de voet. Elk orgaan en elk lichaamsdeel of weefsel is door energiestromen met een bepaalde plaats (reflexgebied) op de voet verbonden.

Triggerpoints zijn miniverkrampingen in spiervezels. Deze verkrampingen verstoren de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen in dit spierdeel. Ze veroorzaken pijn, stijfheid en/of verminderd functioneren. Dit wordt met triggerpoint-massage verholpen.

Voor diverse klachten is een Quantum Touch® behandeling zeer geschikt. Rugklachten, nekklachten, migraine, hoofdpijn, pijn, ontstekingen, maar ook scheefstand van de heupen, de schedelrand en het bekken zijn allemaal goed te behandelen.

Voetreflex, noord-holland allergie, voeding voedingsintolerantie, hoofdpijn, stress darmklachten, spierklachten, hormoonklachten, voetreflexmassage, vergoeding verzekering

Natuurgeneeskundige praktijk Elisabeth

Natuurgeneeskunde

Adres

Mienakker 2
1718 MR HOOGWOUD

Contact

Tel. 0226 352155
E-mail liesbethappel@hotmail.com
Website www.natuurgeneeskunde-noordholland.nl

Gegevens aanpassen