Stoffering en Restauratie

Afbeelding niet juist?

De Stoffeershop inspireert en adviseert u graag over de mogelijkheden omtrent het restylen van uw interieur. Uw eigen meubels zijn hierbij de basis en nemen wij graag onder handen om deze in een nieuw jasje te steken. Wij stofferen niet alleen uw meubels, maar restaureren deze ook nog eens volledig. Naast het stofferen bieden wij online een vrolijke collectie van meubelaccessoires zoals hoofdborden of andere leuke slaapkamermode.

Wie bieden een leuke samengestelde collectie van vrolijke meubelstoffen die uw oude meubels weer helemaal nieuw leven in blazen. Via onze website heeft u al de mogelijkheid gratis stalen aan te vragen uit onze eigen collectie. Daarnaast bieden wij ook de stoffen aan van verschillende leveranciers. Wij bieden u uiteraard de mogelijkheid om ook van deze stoffen een knipstaal thuis te ontvangen. Het is bij de Stoffeershop ook mogelijk om de stoffen los te bestellen. Geef aan hoeveel u nodig denkt te hebben en wij communiceren direct de juiste prijs.

Meubelstofferen, Meubelmakerij, kleur, patchwork, hoofdborden, kussens, stoffen, meubels, restaureren, slaaapkamermode, slaapkamer, Stoffeershop, bestellen

Stoffeershop V.O.F

Stoffering en Restauratie
bedrijfslogo

Adres

Dorpsstraat 142
1733 AR NIEUWE NIEDORP

Contact

Tel. 0623505136
E-mail info@stoffeershop.nl
Website www.stoffeershop.nl

Gegevens aanpassen