24 Uurs Slotenmaker

Locatie op kaart niet juist?

24 Uurs slotenmaker is Amsterdams goedkoopste slotenmaker gespecialiseerd in het schadevrij openen van sloten en deuren.

Bent u uw sleutels kwijt? Heeft u de sleutels binnen laten liggen? Of is de sleutel afgebroken in uw slot? Onze professionele monteurs helpen u snel uw huis weer binnen voor een vaste lage prijs. Bij andere slotenmakers loopt de prijs voor het openen van uw deur op naarmate de monteur langer bezig is.

Met spoed een slotenmaker in Amsterdam nodig? Bel dan direct 020 - 3205650!
30-minuten slotenservice voor ieder stadsdeel!

Naast specialisten in het schade vrij openen van deuren , auto’s en andere sloten, kan 24 uurs slotenmaker Amsterdam uw sloten vervangen voor de meest inbraakveilige sloten en beslag van dit moment zodat u zorgeloos uw woning kunt afsluiten als u weggaat.

24uurs slotenmaker is in 2003 gestart door Reinier Boere en is in de afgelopen jaren een vertrouwd gezicht geworden door heel Amsterdam. Samen met slotenmakers Bart Strijbos en Eddy den Boer heeft Reinier Boere zich gespecialiseerd in het schadevrij openen van sloten.

Dankzij deze verspreiding zijn wij nagenoeg altijd binnen een half uur op locatie. Met drie herkenbare auto’s rijden wij naar onze klanten.

Slotenmaker amsterdam

24 Uurs Slotenmaker

Slotenmaker

Adres

Singel 267 D
1012 WG AMSTERDAM

Contact

Tel. 020 320 5650
E-mail [email protected]
Website www.24uursslotenmaker.nl/

Gegevens aanpassen