Locatie op kaart niet juist?

Driekleur Verzekeringen is ontstaan door het samenvoegen van verschillende onafhankelijke regionale assurantiekantoren in Zeeland. Hiermee gaat de oorsprong terug tot in de jaren veertig van de vorige eeuw. Sinds 2013 draagt de organisatie ook haar diensten uit in West-Brabant en sinds maart 2014 is Driekleur verzekeringen ook te vinden in Zuid-Holland. Hiermee wordt een bereik van inmiddels zes vestigingen te Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen en Zierikzee gerealiseerd.
Driekleur verzekeringen adviseert haar klanten op het gebied van financiële dienstverlening en bemiddelt in de adviezen die daaruit voortvloeien. Dit kan zijn op het gebied van Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen, Pensioenen, Hypotheken en aanverwante financiële producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Een groot aantal verzekeringen brengt Driekleur onder in haar eigen volmachtbedrijf met volmachten van de gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen Allianz, ARAG, ASR, Avero, DAS, De Zeeuwse, Delta Lloyd, Europeesche, Monuta, Nationale Nederlanden en Reaal. Door met volmachten te werken is Driekleur in staat om producten aan te bieden die op het zuidwesten van Nederland zijn toegesneden en hierbij zelf schades snel en effectief af te handelen.
Met de omvang van circa honderd medewerkers is het mogelijk dicht bij huis haar specialistische kennis aan haar klanten te bieden. Driekleur heeft hiermee inmiddels de top tien bereikt van de grootste onafhankelijke intermediairbedrijven die ons land rijk is.
Voor onze particuliere klanten biedt Driekleur verzekeringen op maat toegesneden pakketten van verzekeringen, tegen uitstekende voorwaarden en interessante tarieven.
Driekleur verzekeringen besteedt veel aandacht aan het verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening o.a. door te voldoen aan alle wettelijke regelingen die voor het assurantiebemiddelingsbedrijf van toepassing zijn (vergunning van de AFM, verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering etc.)
Driekleur verzekeringen is lid van de beroepsorganisaties Adfiz en NVGA, ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) en bij de Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) en is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID).

Driekleur, verzekeringen

Driekleur Verzekeringen

Verzekering

Adres

Laan van Hildernisse Noord 4 B/C
4617 AE BERGEN OP ZOOM

Contact

Tel. 016426000
Website www.driekleur.nl

Gegevens aanpassen