Tandarts E.M. van Wijk

Locatie op kaart niet juist?

Tandarts E M van Wijk is een tandartspraktijk in Heemstede waar u terecht kunt voor diverse tandheelkundige behandelingen.
Onder de behandelingen van onze tandarts vallen o.a. preventieve, restauratieve, cosmetische en prothetische tandheelkunde. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in chirurgie en mondhygi�ne.

Voor afspraken, overleg, algemene informatie en overige vragen betrekking hebbend op uw behandelingen nodigen wij u van harte uit telefonisch contact met ons op te nemen, desgewenst voor een persoonlijke afspraak of kennismaking! Om u beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via internet.

Onze praktijk in Heemstede is een algemene gezinspraktijk, waarin wij de meest uiteenlopende tandheelkundige behandelingen en therapie�n toepassen. Om dit goed mogelijk te maken werken wij met een mondhygi�nist, een preventieassistente en twee stoel- of sterilisatieassistentes. Bekijk het tandheelkundig team van Tandartspraktijk E M van Wijk. Hier vindt u een beknopte uiteenzetting van de diverse behandeldisciplines.

Onder de tandheelkundige behandelingen van Tandartspraktijk E M van Wijk vallen diverse behandelmethoden:

- Preventie en voorlichting
- Restauratieve tandheelkunde
- Cosmetische tandheelkunde
- Prothetische tandheelkunde
- Chirurgie
- Mondhygiene

Tandarts Tandartspraktijk Heemstede

Tandarts E.M. van Wijk

Tandarts

Adres

Herenweg 188
2101 MV HEEMSTEDE

Contact

Tel. 023 534 1957
Website www.tandarts-heemstede.nl

Gegevens aanpassen