Tandheelkundig centrum Mondain

Locatie op kaart niet juist?

Zoek je een nieuwe tandarts in Hoofddorp? Tandarts Mondain in Hoofddorp is een moderne en vooruitstrevende praktijk op het gebied van Mondzorg. Naast algemene tandheelkunde en mondhygiëne kunt u bij ons terecht voor orthodontie, esthetische tandheelkunde en implantologie.

Volwassenen en kinderen voelen zich door de aangename sfeer in onze nieuwe hypermoderne praktijk al snel op hun gemak. Daarnaast kun je bij ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie verwachten, uitgevoerd door ervaren specialisten.

Daarnaast werken we volgens de nieuwste inzichten, met de modernste apparatuur. Elke patiënt heeft zijn eigen tandarts voor alle reguliere behandelingen waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen, en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. Als praktijk proberen we u hierin zo goed mogelijk voor te lichten om zo later onverwachte verrassingen te voorkomen.

Zo werken we met Zorgsom+ zodat u bij één begroting voor een behandelplan gelijk op de hoogte bent van het zorgbudget van uw verzekeraar en wat er door uw verzekeraar wordt vergoed. Als service en om niet nagekomen afspraken te voorkomen sturen we onze patiënten een E-mailherinnering uit een week voor de afspraak. Zo bent u altijd up-to-date!

modern, tandarts, kinderen, implantoloog, inschrijven

Tandheelkundig centrum Mondain

Tandarts

Adres

Kruisweg 616
2132 CH HOOFDDORP

Contact

Tel. 0235767609
Website www.tandartsmondain.nl

Gegevens aanpassen