Idente Mondzorg Gorinchem

Locatie op kaart niet juist?

Idente Mondzorg Gorinchem is een moderne tandarts in Gorinchem met meer dan 20 jaar ervaring. U vindt onze praktijk in Gorinchem aan de Haydnstraat 14, in de wijk Laag Dalem. Bij Idente staat de mondgezondheid van u en uw gezin centraal. Door middel van heldere communicatie, persoonlijke aandacht en de nieuwste technieken bieden wij u de mondzorg die u verdient. Tandarts Vincent Guicherit en zijn team helpen u graag uw gebit mooi en gezond te houden.

Van preventie, mondhygiëne en poetstechnieken tot aan een persoonlijk behandelplan en specialistische tandheelkunde.

Met moderne behandelmethoden en -technieken, open communicatie en persoonlijke aandacht helpen wij u graag in onze praktijk aan een mooi en gezond gebit.

Kwaliteit is voor ons niets meer of minder dan transparantie en communicatie.
Indien u begrijpt waarom wij een bepaalde behandeling voorstellen bent ook op de hoogte bent van de moeilijkheidsgraad om het gewenste resultaat te behalen.

In onze kliniek hebben wij beeldschermen hangen zodat wij u optimaal kunnen informeren en voorlichten. Met enige trots laten wij graag zien wat wij doen, hoe wij het doen en wat het resultaat is. Wij kunnen alles wat wij vertellen aan u mailen, inclusief beeldmateriaal, zodat u thuis op uw alles op uw gemak kunt doornemen.

Openingstijden

Maandag: 08.00 tot 20.30 uur
Dinsdag: 08.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 08.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 08.00 tot 20.30 uur
Vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Tandarts, Tandartspraktijk

Idente Mondzorg Gorinchem

Mondzorg
bedrijfslogo

Adres

Haydnstraat 14
4207 DB GORINCHEM

Contact

Tel. 0183-622530
Website www.idente.nl

Gegevens aanpassen