Electrokarweishop.nl

Locatie op kaart niet juist?

Electrokarweishop.nl is een online elektroshop met een fysieke winkel waar u elektromaterialen tegen goedkope prijzen kunt kopen. Wij hebben een snelle levering en groot assortiment in online elektro materialen. In onze online elektroshop vindt u kwaliteitsproducten tegen goedkope prijzen van alle bekende merken zoals schakelmateriaal van Busch Jaeger, Jung, Berker en PEHA.

Electrokarweishop.nl richt zich op de online verkoop van elektrotechnisch- en installatie materiaal in Nederland en BelgiŽ. De internetwinkel is onderdeel van een elektrotechnische vakspeciaalzaak Tummers welke sinds 1923 bestaat. Het assortiment van Electrokarweishop.nl is breed. Het strekt zich uit van kabels, schakelaars en lampen tot installatiemateriaal, leidingen en ventilatie.

De Electrokarweishop.nl is een organisatie waar de doe-het-zelver en de professional elektrotechnisch materiaal kan vinden. Middels dit online kanaal probeert de Electrokarweishop.nl de trend van thuiswinkelen te volgen. Doel van de website is de doe-het-zelver beter te bedienen.

electro materialen, elektra materialen, elektro schakelmateriaal

Electrokarweishop.nl

Elektronica
bedrijfslogo

Adres

Schaarbroekerweg 28
6042 EJ ROERMOND

Contact

Tel. 0475425260
E-mail [email protected]
Website https://www.electrokarweishop.nl

Gegevens aanpassen