Rijschool Meteor Nijmegen

Locatie op kaart niet juist?

Rijschool Nijmegen Meteor heeft al vele honderden mensen met veel succes geholpen aan een rijbewijs. Meteor Rijschool Nijmegen hanteert zeer scherpe tarieven en zijn hiermee de best betaalbare rijschool van Nijmegen en omgeving! Bij ons les je GEEN 50 minuten maar altijd een VOL UUR!

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je �even� het rijbewijs haalt. Het is verstandig om vooraf te bepalen wat voor soort rijopleiding je wilt volgen. Wil je zo snel mogelijk op pad of heb je alle tijd met het behalen van het rijbewijs? Hoe snel je je rijbewijs haalt is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Kijk dan voor meer informatie over onze rijopleidingen en werkwijze op de pagina wat-voor-rijopleiding.

Meer weten over Meteor Rijschool Nijmegen en rijlessen? Kijk op onze site en maak een afspraak voor je eerste autorijles.

Nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Rijschool Nijmegen, rijscholen Nijmegen, autorijschool Nijmegen, rijles Nijmegen, Rijlessen Nijmegen

Rijschool Meteor Nijmegen

Rijschool
bedrijfslogo

Adres

Middachtenstraat 23
6535 LL NIJMEGEN

Contact

Tel. +31619393979
E-mail [email protected]
Website Https://www.rijschoolmeteor.nl

Gegevens aanpassen