Praktijk PsyMenta

Locatie op kaart niet juist?

De hulpsituatie waarin men is vastgelopen bestaat vaak uit een combinatie van aspecten uit drie levensdomeinen; privé, sociaal en de arbeidsmarkt. De status van het integraal vertrekpunt is van cruciaal belang in de ondersteuning voor de cliënt en/of ondersteuning vragende gezinnen met opvoed-, en opgroei moeilijkheden of Multi problematiek.

PsyMenta begeleidt door o.a. het inzetten van een innovatieve interventie bij stagnatie in het functioneringsproces. Deze interventie, genaamd Multi-component Ontwikkelings Traject, opgezet en ontwikkeld door PsyMenta draagt bij aan het opheffen van stagnatie(s), en verhoogt daarbij de participatie-, en zelfredzaamheidsgradatie.

De begeleiding wordt niet alleen gericht op de hulpvraag maar vooral op de hulpsituatie waarbij door verheldering oorzaak en gevolg in kaart wordt gebracht. De hulpsituatie waarin men is vastgelopen bestaat vaak uit een combinatie van aspecten uit drie levensdomeinen; privé, sociaal en de arbeidsmarkt. De status van het integraal vertrekpunt is van cruciaal belang in de ondersteuning voor de cliënt en/of ondersteuning vragende gezinnen met opvoed-, en opgroei moeilijkheden of Multi problematiek.

Onze aanpak is domein overstijgend waardoor synergie ontstaat in iedere domein specifieke begeleiding.

Multi problematiek, uitzichtloos, moeilijkheden, coachen, re-integratie, PsyMenta, innovatieve interventie, stagnatie, functioneringsproces, multi-component ontwikkelings traject, participatie-, en zelfredzaamheidsgradatie, hulpsituatie, drie levensdomeinen, privé, sociaal, arbeidsmarkt, status, integraal vertrekpunt, Multi problematiek, overstijgend, synergie, domein specifieke begeleiding

Praktijk PsyMenta

Levenshulp
bedrijfslogo

Adres

Dorpstraat 72
6176 AD SPAUBEEK

Contact

Tel. 06 34088356
E-mail a.boekelman@psymenta.nl
Website www.psymenta.nl/

Gegevens aanpassen