Locatie op kaart niet juist?

BAS Parts heeft een uitgebreid assortiment truck- en traileronderdelen. Van complete cabines, motoren & versnellingsbakken tot kleinere onderdelen zoals steunen en dynamo's.

BAS Parts koopt actief schadetrucks in die we in onze eigen werkplaats demonteren. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze voorraad continue wordt vernieuwd en dat we zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen.

Wij weten als geen ander hoe fijn en gemakkelijk het is om zaken te doen met een partner die je taal spreekt en verstand heeft van internationaal zaken doen.

Een van de krachten van ons team is de grote diversiteit aan talen en culturen die zijn vertegenwoordigd. We hebben een internationaal team met verschillende nationaliteiten en spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Pools en Russisch. Maar ook als u een andere taal spreekt kunt u gerust contact met ons opnemen!

Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van alle invoerregelingen, beperkingen en benodigde documentatie. Door deze kennis kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de juiste documenten en certificaten.

Onderdelen, BAS, Parts, BAS Trucks, BAS Parts, Verscheping, Transport

BAS Parts B.V.

Transport
bedrijfslogo

Adres

mac Arthurweg 2b
5466 AP VEGHEL

Contact

Tel. 0413 371 788
Website https://www.basparts.com

Gegevens aanpassen