Locatie op kaart niet juist?

NextStep24 is een vernieuwende specialist op het gebied van storage- en datamanagement en levert ICT oplossingen die u naar een volgende stap op ICT gebied brengen. Flexibiliteit, veiligheid en beschikbaarheid van uw gegevens staan bij ons centraal, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

NextStep24 is sterk in het slimmer, sneller en compacter maken van huidige infrastructuren door inzet van vernieuwende software, tools of nieuwe technieken die significante besparingen opleveren.

Deze besparingen zijn door NextStep24 op vele vlakken te behalen voor uw IT Infrastructuur.

Flexibiliteit bieden we en verwachten we ook van onze relaties. NextStep24 biedt oplossingen voor klanten die deze wens ook hebben. Niet alleen technisch, maar ook financieel.

NextStep24 wil een voorloper zijn op alle aspecten die in relatie staan met deze flexibiliteit en beschikbaarheid. NextStep24 zal het aanspreekpunt zijn voor hybride omgevingen waarin continuïteit en flexibiliteit prevaleren. Wij brengen ICT in beweging!

Online archivering, Archiveren data, Cloud diensten bedrijven, Server oplossingen, IT omzetten naar cloud omgeving, Centrale opslag online bestanden

NextStep24

Online

Adres

Aston Martinlaan 2
3261 NB OUD BEIJERLAND

Contact

Tel. 0854834747
Website www.nextstep24.nl/

Gegevens aanpassen