Loman De Vos Advocaten

Locatie op kaart niet juist?

Loman De Vos Advocaten is opgericht door Gert Loman en Chris de Vos. Het kantoor richt zich voornamelijk op letselschadezaken. Zowel Gert als Chris hebben hun sporen op het gebied van advisering, alsmede het voeren van onderhandelingen en gerechtelijke procedures in letselschadezaken, meer dan verdiend. Gert houdt zich al vanaf 1995 bezig met letselschadezaken, Chris sinds 1998. Vanwege de raakvlakken met het letselschaderecht zijn ook het aansprakelijkheidsrecht en het verzekeringsrecht specialismen van Loman De Vos Advocaten.

Als u door toedoen van een ander betrokken raakt bij een ongeval, kan uw leven ingrijpend veranderen. Wellicht heeft u lichamelijk of psychisch letsel opgelopen dat misschien zelfs blijvend van aard is. Misschien bent u blijvend of tijdelijk arbeidsongeschikt geraakt. Misschien bent u tijdelijk of blijvend genoodzaakt om hulp in te roepen van anderen om uw huishouden te doen. Dit alles voelt u direct in uw portemonnee.

En wat te denken van het leed en ongemak waarmee u te maken krijgt? Deze soorten schade wordt letselschade genoemd. U kunt uw schade in de meeste gevallen verhalen op de aansprakelijke persoon. Maar hoe doet u dat? Loman De Vos Advocaten biedt u hiervoor de juiste begeleiding.

Heeft u een vraag? Bel of mail ons direct of gebruik het formulier op de website om uw vraag te stellen.

advocatenkantoor, letselschade, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht

Loman De Vos Advocaten

Advocaat
bedrijfslogo

Adres

Winkler Prinsstraat 15a
9403 AZ ASSEN

Contact

Tel. 0592-304110
Fax 0592-341198
E-mail [email protected]
Website www.lomandevos.nl

Gegevens aanpassen