Eco Green Auto Clean

Locatie op kaart niet juist?

Met de ecologische autowas producten van Eco Green Auto Clean worden voertuigen op milieuvriendelijke wijze en zonder gebruik van water gewassen. Overal en te allen tijde. Naast de besparing van drinkwater biedt deze methode dus ook gemak. Deze methode is voordeliger dan uw auto wassen bij de wasstraat.

Met een kleine hoeveelheid autowasmiddel en 2 microvezel doeken wordt een auto in ca. 15 minuten gereinigd. Tijdens de wasbeurt komt er geen water aan te pas zodat gewassen kan worden op plaatsen waar dat normaal niet mogelijk is. Bedrijven kunnen zo hun wagenpark wassen op de standplaats zonder ze eerst te verplaatsen, consumenten kunnen hun auto ook bijvoorbeeld in de parkeergarage wassen.
Het autowasmiddel zorgt ervoor dat het vuil eenvoudig met de microvezel doek wordt opgenomen. Het residu wordt met een tweede doek weggenomen met een glanzend resultaat. De microvezel doeken kunnen daarna worden gewassen in de wasmachine.

Duurzaam en ideaal!

auto wassen, auto wassen zonder water, auto reinigen, auto schoonmaken, auto poetsen, mobiele wasservice, carwash, carclean, waterless car wash,

Eco Green Auto Clean

Milieubewust Autowassen
bedrijfslogo

Adres

Houtrustweg 482
2583 EZ DEN HAAG

Contact

Tel. +31 (0)70 212 99 38
Website www.ecogreenautoclean.nl

Gegevens aanpassen