Locatie op kaart niet juist?

Schoon kan anders...Beter!

Dit is geen loze kreet, maar de alledaagse missie van Peet Schoonmaakbedrijf, de schoonmakers in de regio Schoonhoven / Krimpenerwaard.

Efficiëntie, continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit, zijn kernwoorden in onze dienstverlening, waarmee Peet zowel grote als kleine organisaties op maat wil bedienen.

Peet Schoonmaak is een klein regionaal schoonmaakbedrijf. Deze bedrijfsopzet is een bewuste keuze, regionaal om een gedegen contact met haar opdrachtgevers te kunnen onderhouden, en klein om haar medewerkers de juiste aandacht en ondersteuning te kunnen geven.

Het regionale karakter van Peet Schoonmaakbedrijf beperkt zich niet alleen tot het bedienen van bedrijven en instellingen in de regio, maar ook streven wij ernaar medewerkers uit dezelfde plaats in te zetten. Hetgeen kostenbesparend is en de betrokkenheid met uw, en onze, onderneming vergroot!

Uw beleving van schoon, daar gaat het ons om!

Schoonmaakbedrijf Schoonhoven Bergambacht Lopik Schoonmaakbedrijf K5 Schoonmaakbedrijf Krimpenerwaard Schoonmaak Schoonmaker Bedrijfspand onderhoud

Peet Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf
bedrijfslogo

Adres

Havenstraatse Wal 22
2871 EP SCHOONHOVEN

Contact

Tel. 0182603573
Fax 0
E-mail info@peet-schoonmaak.nl
Website www.peet-schoonmaak.nl

Gegevens aanpassen