Kindenscheiden.nl

Locatie op kaart niet juist?

Het verbreken van een relatie is pijnlijk en jullie toekomst is ineens onzeker. Als MfN-Registermediator probeer ik een scheiding voor een ieder van jullie dragelijker te maken. Vaak spelen emoties een grote rol en zorgen voor lastige momenten bij het nemen van belangrijke beslissingen die bepalend zijn voor jullie toekomst. Naast de juridische afhandeling spelen er veel zaken die geregeld moeten worden zoals de omgangsregeling met de kinderen, huisvesting en financiën. Met mediation maken jullie je eigen keuzes die horen bij een andere toekomst.

Richard Loedeman is mediator bij (echt)scheiding van Kindenscheiden.nl.
Hij begeleidt jou, je partner en eventuele kinderen in het proces van uit elkaar gaan en scheiden.

Bij Kindenscheiden.nl begeleid ik jou en je (ex)partner in het scheidingsproces. Dat doe ik op een persoonlijke én professionele manier. Ik heb dit kort samengevat in een overzichtelijk stappenplan scheiden. In zes stappen licht ik de diverse fases en momenten van mijn hulp toe. Kijk hiervoor op mijn website!

mediation, echtscheiding, mediator, convenant, ouderschapsplan, toevoeging, registermediator, alimentatie, hypotheek, kinderalimentatie, partneralimentatie, scheidingsmelding, kinderen

Kindenscheiden.nl

Mediator
bedrijfslogo

Adres

Beatrixlaan 25
3871 VB HOEVELAKEN

Contact

Tel. 06-37228673
E-mail info@kindenscheiden.nl
Website www.kindenscheiden.nl

Gegevens aanpassen