Locatie op kaart niet juist?

Wincoop Veiligheidstrainingen biedt u een professionele totaaloplossing op het gebied van veiligheid. Van BHV, EHBO, AED, VCA tot risico-inventarisaties, ontruimings- oefeningen en controles van blusmiddelen en verbandkoffers

Uw VCA in 1 keer en in 1 dag: Praktisch, Goedkoop en Leuk bij In1keerVCA.nl. Of het nu gaat om een Basis VCA cursus of een VCA-VOL diploma, bij ons kunt u het VCA certificaat in slechts één dag behalen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen bij ons in 1 keer kan slagen, geven we bij elke cursus een gratis 1 herkansing mocht dit onverhoopt een keer niet lukken! En voor de toppers: bij geen enkele fout in het examen trakteren wij.

Waarom kiezen voor onze in-1-keer-en-in-1-dag VCA cursus? We zijn scherp geprijsd, werken enkel met deskundige en ervaren trainers en u ontvangt altijd een gratis proefexamen. Daarnaast kunnen we de training op uw eigen locatie verzorgen (In-Company) of in onze cursusruimte in Barneveld.

VOL-VCA is noodzakelijk wanneer u leiding geeft op een locatie waar VCA verplicht is. Maar niet alleen leidinggevende dienen over VOL-VCA te beschikken, ook als ZZP-er bent u verplicht dit diploma te behalen.

Bent u geen ZZP-er of leidinggevende? Dan volstaat de basisveiligheid VCA, ook wel B-VCA genoemd. Voor meer informatie betreffende de VOL-VCA en B-VCA kunt u ons cursusaanbod raadplegen.

VCA in 1 keer en in 1 dag – kies voor in1keerVCA.nl en ervaar hoe snel u uw VCA certificaat in handen kunt hebben!

Alle voordelen op een rij:

Binnen één dag uw VCA diploma;
Scherp geprijsd;
Deskundige instructeurs;
Mogelijkheid tot In-Company training;
Hoog slagingspercentage;
0 fout? Wij trakteren!
Gratis proefexamen;
Niet geslaagd gratis één herkansing!

vca, vca basis, vca vol, basis vca, vol vca, vca 1, vca 2

in1keerVCA.nl

VCA cursussen
bedrijfslogo

Adres

Anthonie Fokkerstraat 45B
3772 MP BARNEVELD

Contact

Tel. 0342740010
E-mail info@in1keervca.nl
Website www.in1keervca.nl

Gegevens aanpassen