Xylem Water Solutions Nederland B.V.

Locatie op kaart niet juist?

Xylem (NYSE: XYL) is een leidende mondiale leverancier van watertechnologie, die het zijn klanten mogelijk maakt om water te transporteren, te zuiveren, te testen en effici�nt te gebruiken in nutsbedrijven, bij diensten voor huishoudelijke en commerci�le gebouwen en op industrieel en agrarisch terrein.

Via een aantal marktleidende merken is de onderneming actief in meer dan 150 landen met medewerkers die beschikken over een brede expertise en een sterke focus op het vinden van plaatselijke oplossingen voor 's werelds grootste uitdagingen op het gebied van water- en afvalwaterproblemen.

Het hoofdkantoor van Xylem is gevestigd in Rye Brook, New York, V.S. en de jaaropbrengst over 2013 bedroeg $3,8 miljard. Het bedrijf heeft 12.500 werknemers over de hele wereld. Xylem is de afgelopen 2 jaar opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Index voor het bevorderen van duurzame mondiale bedrijfspraktijken en oplossingen.

De naam Xylem is afgeleid van het oude Grieks voor het weefsel dat water transporteert in planten. Deze naam benadrukt de doelmatige structuur van onze op water gerichte bedrijven door deze te koppelen aan het allerbeste watertransport - dat van de natuur zelf. Bezoek ons voor meer informatie op www.xyleminc.com/nl .

Op dit moment geen.

Xylem Water Solutions Nederland B.V.

Watertechnologie
bedrijfslogo

Adres

Pieter Zeemanweg 240
3316 GZ DORDRECHT

Contact

Tel. 078-6548400
Fax 078-6510936
Website www.xyleminc.com/nl

Gegevens aanpassen