Jeugdtandarts Waalsprong

Locatie op kaart niet juist?

Jeugdtandarts Waalsprong is wel een heel bijzondere kindertandarts. Want al je angst voor de tandarts verdwijnt zodra je de luchthaven aan de Waalsprong in Lent (Gelderland) binnenstapt, je boarding pas ophaalt en even later door een geduldige en begripvolle tandarts of tandartsassistente wordt geholpen in het vliegtuig!

Dankzij de Streetview technologie van Google kun je nu ook het vliegveld van de praktijk oplopen en je kunt zelfs de cockpit van binnen bekijken. Loop door het vliegtuig, zoek het röngtenapparaat, wandel door de poetshoek en bekijk de tandartsstoelen aan alle kanten! Laat dat ook uw kinderen zien, want zo verdwijnt zelfs het laatste restje tandartsangst.

De tandartspraktijk in Lent (net buiten Nijmegen) is geheel gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met tandartsangst. Daarom is een bezoek aan de Jeugdtandarts Waalsprong als een uitje. Dat maakt een groot verschil! Wij behandelen niet alleen jeugdige patiënten uit buurt van Lent of uit Gelderland, maar uit heel Nederland!

Kinderen staan dus centraal in de kindertandartspraktijk in de Waalsprong. Bij ons draait alles erom dat de kinderen zich volledig op hun gemak voelen tijdens het tandartsbezoek. Doordat al onze medewerkers speciaal zijn opgeleid in het uitvoeren van tandheelkundige verrichtingen bij kinderen en jong volwassenen tot 25 jaar, kunnen wij keuze bieden uit veel soorten / typen behandelingen. Zo kunnen we in overleg met u en uw kind bepalen wat het meest geschikt is.

tandarts, kindertandarts, tandartsangst, angsttandarts, Lent, Nijmegen, Waalsprong, Gelderland

Jeugdtandarts Waalsprong

Jeugdtandarts
bedrijfslogo

Adres

Thermionpark 8
6663 MM LENT

Contact

Tel. 024 - 324 63 24
E-mail marketing@jeugdtandarts.nl
Website www.jeugdtandarts.nl/waalsprong/

Gegevens aanpassen