Locatie op kaart niet juist?

Soms is er onderhoud aan uw huis nodig dat u graag aan een professional overlaat. Wij van Keon Dakwerk hebben als dak- en loodgietersbedrijf uit Rotterdam dergelijk onderhoud als onze core business. Met ons vakmanschap op het gebied van dak- en loodgietersonderhoud kunt u uw klus met een gerust hart aan ons overlaten. U kunt bij ons terecht voor onderhoud op het gebied van dak- en geveltechniek, loodgieterswerk, rioolwerkzaamheden en diverse aannemerswerkzaamheden.

Waarom Keon Dakwerk?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo laten wij ons niet verleiden tot het gebruiken van goedkoop materiaal, maar kiezen wij altijd voor duurzaam materiaal van topkwaliteit. Onze ervaring is dat dit zich zeker uitbetaalt voor onze klanten. Ook werken wij alleen maar met gecertificeerd personeel. Voor welke werkzaamheden u ons ook inhuurt, het personeel van ons dak- en loodgietersbedrijf uit Rotterdam beschikt altijd over de benodigde certificaten. Bij kwaliteit hoort volgens ons ook klantvriendelijkheid. Wij denken graag met u mee, laten altijd ons gezicht zien en nemen ook de kleinste klussen aan. Ook krijgt u 10 jaar garantie op de meeste werkzaamheden en hebt u de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten voor maar liefst 20 jaar.

wij hebben ook een keurmerk kwalitietsvakman in onze beheer

Tel: 06-37350391 ook voor nood gevallen

bitumen dakbedekkingen boeidelen cv aansluiting cv onderhoud dak isolatie dak isoleren dakbedekking dakbedekking vervangen dakbedekkingen dakconstructies dakdekkerbedrijf dakdekkerbedrijven dakdekkers daken dakgoten vernieuwen dakkapellen dakonderhoud dakpan repareren dakpannen repareren dakpannen vervangen dakplaten dakramen dakranden dakwerken dakwerkzaamheden golfplaten klusjesmannen lekkage dakopbouw lekkend dakgoot loodgieters loodgieterwerkzaamheden overkappingen sanitair onderhoud schilders schilderwerkzaamheden stuc werkzaamheden stucadoors stuk werkzaamheden stukadoors zinken dakgoten

Keon dakwerk b.v

Dakbedekking

Adres

zndheuvel 52b
4901 HW OOSTERHOUT

Contact

Tel. 0610225004
E-mail keondakwerk@gmail.com
Website www.onderhouddak.nl

Gegevens aanpassen