Locatie op kaart niet juist?

CareFirst is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé specialist in het bemiddelen van doktersassistenten en logopedisten. In deze periode heeft CareFirst een omvangrijk netwerk van kandidaten en opdrachtgevers opgebouwd in heel Nederland. CareFirst zorgt dat vraag en aanbod bij elkaar komen.



Perfecte match

De kandidaten die bij CareFirst staan ingeschreven, zijn erg verschillend. Van recent afgestudeerden tot zeer ervaren doktersassistenten en logopedisten. Tot de opdrachtgevers behoren doktersassistenten en logopedisten in heel Nederland. Bij het maken van een match houdt CareFirst rekening met de wensen, eisen en behoeften van kandidaten en opdrachtgevers. Zo wordt al jaren de perfecte match gegarandeerd!


Wensen


CareFirst kent geen kantorennetwerk en is daardoor overzichtelijk, toegankelijk en voordelig. De consultants van CareFirst kennen het vakgebied vanuit hun ervaring als geen ander. De wensen, eisen en behoeften van zowel kandidaten als opdrachtgevers komen in hun werkzaamheden altijd op de eerste plaats.




Kwaliteit

Tijdige uitbetaling van lonen, een correcte loonstrook, heldere facturen, een grote verscheidenheid aan kandidaten en opdrachtgevers. Het zijn een aantal factoren die het succes van CareFirst verklaren. Kwaliteit, flexibiliteit, expertise en snelheid komen bij CareFirst op de eerste plaats.

arbeidsbemiddeling, arbeidsbemiddeling logopedisten, arbeidsbemiddeling doktersassistenten, vacatures dokterassistenten, vacatures logopedisten, werkzoekende logopedisten

CareFirst

Arbeidsbemiddeling

Adres

Dolderseweg 2
3712 BP HUIS TER HEIDE

Contact

Tel. 088 3210101
Website www.care-first.nl

Gegevens aanpassen