Locatie op kaart niet juist?


Gespecialiseerd en slagvaardig

Fysion is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét gespecialiseerde uitzend-, detacherings-, werving- en selectiebureau voor fysiotherapeuten in Nederland. In die periode heeft Fysion een omvangrijk netwerk van fysiotherapeuten en opdrachtgevers opgebouwd in heel Nederland. Fysion zorgt dat vraag en aanbod bij elkaar komen.


Perfecte match

De kandidaten die bij Fysion staan ingeschreven, zijn erg verschillend. Van recent afgestudeerden tot zeer ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten. Tot de opdrachtgevers behoren vrijgevestigde praktijken, ziekenhuizen en verpleeg- & verzorgingstehuizen in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Bij het maken van een match houdt Fysion rekening met de wensen, eisen en behoeften van kandidaten en opdrachtgevers. Zo wordt al jaren de perfecte match gegarandeerd!


Wensen

Fysion kent geen kantorennetwerk en is daardoor overzichtelijk, toegankelijk en voordelig. De consultants van Fysion kennen het vakgebied vanuit hun ervaring als geen ander. De wensen, eisen en behoeften van zowel kandidaten als opdrachtgevers komen in hun werkzaamheden altijd op de eerste plaats.





Kwaliteit

Tijdige uitbetaling van lonen, een correcte loonstrook, heldere facturen, een grote verscheidenheid aan kandidaten en opdrachtgevers. Het zijn een aantal factoren die het succes van Fysion verklaren. Kwaliteit, flexibiliteit, expertise en snelheid komen bij Fysion op de eerste plaats.

arbeidsbemiddeling fysiotherapie, fysiotherapeuten werk, werkzoekende fysiotherapeut, vacatures fysiotherapie, vacatures fysiotherapeuten, detachering fysiotherapie, uitzendbureau fysiotherapie

Fysion

Arbeidsbemiddeling

Adres

Dolderseweg 2
3712 BP HUIS TER HEIDE

Contact

Tel. 088 3210123
Website www.fysion.nl

Gegevens aanpassen