Locatie op kaart niet juist?

ONS HUIS is een nieuwbouwproject op CZO basis dat net zo dynamisch is als ondernemen zelf. Met een hoge mate van flexibiliteit in de inrichting en indeling van kantoorruimtes kunnen ondernemers hier investeren in een kantoorruimte die sterk aansluit bij hun behoeftes als ondernemer. Het gebouw zal herrijzen op de Triple O Campus in Breda temidden van een innovatieve en dynamische werkomgeving die de komende jaren nog sterk verder zal ontwikkelen.
Drijvende krachten achter het bouwproject zijn de architecten Dirk Jan van Wieringhen Borski en Rene de Prie. Ambitieuze architecten die naam hebben gemaakt met prestigieuze bouwprojecten waaronder de XXX-en op het Steigereiland in Amsterdam. Ze herbergen dan ook een uitgebreide ervaring met planinitiatief en projecten voor eindgebruikers. Beide factoren die essentieel zijn voor een succesvolle uitvoering van een CZO project.
Alle medeopdrachtgevers binnen ONS HUIS zijn geworven door de architecten en vormen dan ook een sterke synergie op het gebied van proces, ambitieniveau, samenwerking en randvoorwaarden. Zo vormen zij samen een stevige fundering onder het ONS HUIS project.

kantoorruimte huren, kantoorruimte kopen, kantoorruimte, bedrijfsruimte kopen, bedrijfsruimte huren, bedrijfsruimte, campus

ONS HUIS

Bouwproject

Adres

Reactorweg 25
3542 AD UTRECHT

Contact

Tel. 06 4607 1217
Website www.onshuis-breda.nl

Gegevens aanpassen