Traffic Control

Locatie op kaart niet juist?

Opzoek naar een slipcursus bent u aan het juiste adres! Traffic Control biedt meerdere varianten van slipcursussen aan en er is voor ieder wat wils. Of je nou jong of oud bent, een ervaren automobilist of een beginnend bestuurder: er is voor iedereen wat. De slipcursussen beginnen allemaal met theorie waarna diverse noodsituaties getest worden en er uiteindelijk geëindigd kan worden met de achterwielslip.
Na het volgen van de slipcursussen bij Traffic Control stap je beter voorbereidt de auto in. Het volgen van de cursus maakt duidelijk hoe er gereageerd dient te worden als je met de auto in een slip dreigt te raken. Echter, de slipcursus is niet alleen maar leerzaam. Het is namelijk ook ontzettend leuk om te doen! Een middagje slippen staat garant voor een gezellige en avontuurlijke middag! Onder goede begeleiding ervaar je hoe het is om te slippen en zullen er meerdere noodoefeningen de revue passeren.
Naast een gezellige middag met een vriend of vriendin is een slipcursus ook het ideale uitje voor een groep. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een ander groepsuitje, alles is mogelijk! Met de nodige toewijding zorgen wij dat uw dag volledig naar wens verloopt! Het is mogelijk om de slipcursus te doen in combinatie met andere activiteiten (quad rijden, off-road en Ferrari rijden bijvoorbeeld). U heeft een ruime keuze aan activiteiten en horeca om voor uw groep een perfect arrangement samen te stellen. De horecamogelijkheden zijn zeer uitgebreid, dit zou koffie met een gebakje kunnen zijn tot een uitgebreide barbecue.
Het maakt niet uit hoe hoog je budget of niveau is, of de leerdoelen die je jezelf stelt, Traffic Control heeft ongetwijfeld de slipcursus naar uw wens. Een kennismakingscursus, een uitgebreide rijanalyse of een bedrijfuitje, het kan hier allemaal!
Traffic Control is aanbieder van gemotoriseerde evenementen, activiteiten, bedrijfsuitjes en relatiedagen.

Slipcursus, bedrijfsuitje, auto, vrijgezellenfeest, groepsuitje, activiteit

Traffic Control

Slipcursus

Adres

Ambachtsweg 28
1271 AG HUIZEN

Contact

Tel. 0355234459
Fax 345346
E-mail tc.linkbuilding@gmail.com
Website www.trafficcontrol.nl/slipcursus

Gegevens aanpassen