Henskens Yachtverzekeringen

Locatie op kaart niet juist?

Met Henskens Yachtverzekeringen aan het roer heeft u de beschikking over een onafhankelijk en gespecialiseerd kantoor in financiŽle dienstverlening voor de watersport, zoals o.a. bootverzekeringen, samen zorgen wij ervoor dat u de juiste koers vaart.
De medewerkers van Henskens Yachtverzekeringen, vertoeven regelmatig op het water. Zij delen dus met u de passie voor het water. Dankzij de meer dan 50 jaar ervaring in de financiŽle dienstverlening vindt u altijd een deskundige gesprekspartner bij Henskens Yachtverzekeringen.
Ons bedrijf kent twee onderdelen, welke ontstaan is door ons specialisme in de watersport, namelijk voor particulieren en bedrijven.
Henskens Yachtverzekeringen
Hier bieden wij u onze diensten aan om uw boot op de juiste manier te verzekeren. Hierbij is elke offerte-aanvraag maatwerk, dat wil zeggen afgestemd op uw specifieke wensen. Hierom hebben wij besloten dit op deze site geen online bootpremie berekend kan worden en een bootverzekering kan worden afgesloten. De reden hiervoor is dat wij u eerst een passend op maatgemaakt verzekeringsadvies willen verstrekken, waarna u de verzekering zeer eenvoudig kunt aanvragen.
Henskens Bedrijfsverzekeringen
Daarnaast kennen wij een bedrijfsmatig onderdeel dat zich volledig toelegt op het verzekeren van bedrijven welke verbonden zijn met de watersportbranche. De speciale site hiervoor vindt u de eerste informatie. Maar ook hier gaat het vrijwel altijd over maatwerk. Samen met u inventariseren wij uw bedrijf en vanuit deze inventarisatie volgt een advies op maat. Wilt u meer weten over ďHenskens BedrijfsverzekeringenĒ , naam dan met ons contact op.

Nog geen bootverzekering of bedrijfsverzekering via ons gesloten?
Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en loodsen u graag met uw vragen naar de voor u gewenste oplossing.

bootverzekering, bootverzekeringen, watersportverzekering, pleziervaartverzekering, pleziervaartuigenverzekering, motorbootverzekering, zeilbootverzekering, catamaranverzekering, speedbootverzekering, speedkruiserverzekering, sloepverzekering, opentoerbootverzekering, ribverzekering, jetskiverzekering, waterscooterverzekering, rubberbootverzekering, sportbootverzekering, visbootverzekering, woonbootverzekering, ex-beroepsvaartverzekering, klassiekebootverzekering, superjachtverzekering, yachtverzekering, bootverzekeringen vergelijken, bootverzekering vergelijken, goedkoopste bootverzekering, bootverzekering afsluiten, bootverzekering berekenen, bootverzekering offert, bootverzekering delta lloyd, bootverzekering europeesche, bootverzekering noord nederland, bootverzekering unigarant, bootverzekering voor verhuur, premie bootverzekering, beste bootverzekering, pleziervaartuigenverzekering vergelijken

Henskens Yachtverzekeringen

bedrijfslogo

Adres

Scheepswerf 1
5256 PL HEUSDEN GEM HEUSDEN

Contact

Tel. 0416-795264
Website www.henskensyachtverzekeringen.nl

Gegevens aanpassen