Locatie op kaart niet juist?

High Tea bij jou thuis

Na vele verjaardagen thuis met allerlei lekkernijen wilde ik mijn liefde voor bakken graag delen met anderen. Zie hier het resultaat: MISS TEA.

Mijn uitgangspunt is Home Made, vers uit eigen oven. Je kan bij mij een high tea reserveren voor 4 tot en met 32 personen. Ik houd van kleinschalig en vind persoonlijk contact met mijn klanten belangrijk.

Je kunt kiezen uit: afternoon tea, high tea, royal tea en little miss tea.

Ik bezorg de hapjes bij je thuis en zet alles klaar, inclusief tafelkleed, servies, bestek, servetten en een bloemetje. Na afloop haal ik alles weer (servetschoon) bij je op, zodat je zelf niets hoeft te doen behalve genieten. Alle arrangementen worden geserveerd met diverse soorten thee van Betjeman en Barton.

Een high tea kun je voor allerlei gelegenheden serveren: omdat je zin hebt in een feestje of omdat het mooi weer is, maar natuurlijk ook voor een verjaardag, kroonjaar, kraamfeest, babyshower, vrijgezellenfeest,moederdag, jubileum, housewarming, vriendinnendag, in plaats van de vrijdagmiddagborrel, bij afscheid van een collega of een kinderfeestje.

Als je in 't Gooi (Hilversum, Laren, Bussum, Blaricum, Huizen, Naarden, 's-Gravenland) woont is bezorging gratis.

High tea thuis High tea catering High tea

Miss Tea

Adres

Ceintuurbaan 312
1403 AN BUSSUM

Contact

Tel. 06 - 51 499 449
Website www.misstea.nl/

Gegevens aanpassen