Veiligheidsspiegels Shop

Locatie op kaart niet juist?

Veiligheidsspiegels Shop biedt u een groot assortiment veiligheids- en verkeersspiegels van wereldklasse. Voor uw gemak onderverdeeld in 5 logische categorieën: verkeersspiegels, condens-vrije verkeersspiegels,observatiespiegels, winkelspiegels en bewakingsspiegels. Zo kunt u bij ons terecht voor iedere denkbare toepassing op het gebied van veiligheidsspiegels, zowel voor binnen als voor buiten.
Al onze veiligheidsspiegels zijn gemaakt van hoogwaardig, onbreekbaar kunststof ( 3 jaar garantie), behalve de winkelspiegels, waar wij hebben gekozen voor een kunststof dat een nog beter beeld geeft. Overal hebben wij voor uw gemak de maximale gebruiksafstand erbij vermeld.
Van alle typen veiligheidsspiegels hebben we een aantal maten op voorraad; bij ieder product vermelden we of dat het geval is voor de maat die u wenst. Is het geen voorraad-item, dan hebben we een kleine 2 weken levertijd nodig. Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op. Wij van Veiligheidsspiegels Shop zijn u graag van dienst!

verkeersspiegels, condens-vrije verkeersspiegels, observatiespiegels, winkelspiegels en bewakingsspiegels

Veiligheidsspiegels Shop

Adres

Postbus 71
3100 AB SCHIEDAM

Contact

Tel. 010-8208661
Fax 010-8208662
Website www.veiligheidsspiegels-shop.nl

Gegevens aanpassen