Locatie op kaart niet juist?

Christian van Leeuwen is de eigenaar van Allroundsportcare en is een ervaren sportfysiotherapeut en personal trainer in Heemstede. Gespecialiseerd in de revalidatie van Orthopeadische klachten waaronder aan enkel, knie en schoudergewrichten. Daarnaast de weke delen zoals spieren, banden en pezen. Post-operatief o.a. scopieën, meniscectomieën, VKB-plastiek etc. Kracht- en fitness gerelateerde klachten. Chris is ook verantwoordelijk voor de medische staf bij KonHFC en RCH Heemstede. Tennis-, Voetbal- en Golfsport begeleiding. Individuele prestatieverbetering, blessure preventie en behandeling. Met als doel optimale fitheid creëren en prestatieverbeteren.
Samenwerkend met het SportMedischAdviescentrum Haarlem en het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp.Daarnaast kunt u bij Allroundsportcare terecht voor Personal Training, medisch, sportspecifiek en preventief.Nu tijdelijk vijf personal training sessies voor de prijs van vier!

Personal Trainer, Personal Training, Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Prestatieverbetering, Blessure Preventie, Blessure Behandeling, Sport Massage, Voedingsadvies, Fitness Instructeur, Fitness Trainer

Allroundsportcare

Adres

Sportparklaan 18
2103 VT HEEMSTEDE

Contact

Tel. 06-14791066
Website www.allroundsportcare.nl

Gegevens aanpassen