Locatie op kaart niet juist?

Financiële problemen? U bent ondernemer en bent door welke omstandigheid dan ook in de financiële problemen gekomen. U komt er zelf niet meer uit en probeert betalingsregelingen te treffen. Iedereen wil geld, maar op een bepaald moment houdt het gewoon op. Er zijn schulden en iedereen loopt aan u te trekken. U staat er mee op en gaat er mee naar bed en komt niet meer tot rust. Als u niets doet, vraagt op een bepaald moment iemand uw faillissement aan. Maar dat willen we natuurlijk niet. Zoekt u naar een oplossing, dan bieden wij u een eerste gratis telefonisch advies.

Maatwerk in schuldhulpverlening
Wij leveren in tegenstelling tot veel andere schuldhulporganisaties, vooral maatwerk. Maatwerk voor een standaard (vaste) prijs. Bij ons draait het om u als ondernemer en bent u geen nummer dat gekoppeld wordt aan een wisselende behandelaar. U krijgt bij ons een vaste adviseur, tijdens het hele traject; een adviseur die uw dossier kent en u van A tot Z begeleidt.

Niet alleen schuldsanering maar ook verdere ondersteuning
Binnen onze organisatie zijn alle adviseurs gespecialiseerd in ondernemerszaken. Ook is er een advocaat, een gediplomeerd WSNP bewindvoerder en een landelijk netwerk van boekhouders aanwezig. Allen bekend met de specifieke problemen van ondernemers. Daarnaast werken wij van uit kantoor Venlo samen met een beschermingsbewindvoerder. Er wordt voortdurend gewerkt aan de kwaliteit en de optimalisering van de dienstverlening. Niet alleen door opbouw van kennis in de praktijk, maar ook door regelmatige bijscholing.

De meeste van onze adviseurs zijn zelf ook ondernemer en kennen de praktijk en de denk en handelswijze van een ondernemer als geen ander. Hierdoor zijn zij ook in staat om u te begeleiden en te helpen bij de aanvraag voor een sanering krediet bij de Gemeente of een andere kredietinstelling.

De boekhouding als belangrijk onderdeel
Wij denken dat naast schuldhulpverlening het opzetten van een goede administratie of het optimaliseren van een bedrijf een belangrijke plaats in neemt. De administratie die op orde is, vormt een goede basis om het probleem blijvend en op de juiste wijze op te kunnen lossen.

Bedrijfsherstel of bedrijfsbeëindiging
Wij helpen zowel bij bedrijfsherstel, het saneren van de schulden als ook bij de beëindiging van een niet (meer) levensvatbare onderneming. We voorkomen faillissementen en zorgen voor rust en ruimte.

Schuldsanering, ondernemers, schulden, Bankschuld, Belastingschuld, BBZ krediet ZZP, VOF, BV,

Intova

Financien

Adres

W. Dreesweg 6c
1314 VB ALMERE

Contact

Tel. 088-7088888
Fax 088-7088899
Website www.schuldsanering.nu

Gegevens aanpassen