cr-coatings/robsshop

Locatie op kaart niet juist?

CR-COATINGS, uw bondgenoot tegen roest

Elektriciteit is alom tegenwoordig. Iedereen vindt het maar een evidentie dat er altijd continu stroom voorhanden is. Het onderhoud van de verschillende onderdelen van hoogspanningsposten is dan ook een zaak die wel eens uit het oog verloren wordt. Toch is het een absolute must om daar de nodige aandacht aan te besteden. Het uitvallen van de elektriciteitsvoorziening kan immers grote financiële gevolgen hebben.

Wij zijn een specialistisch team roestbestrijders, uitgerust met de modernste applicatiematerialen en controlemiddelen. Wij zijn opgeleid en worden begeleid door internationale deskundigen op het gebeid van corrosiebestrijding. voor onder andere transformatoren en elektromotoren, treinen leidingwerk enz.

Jaarlijks conserveren wij zo’n 30.000 m2 staal in een sterk (lucht-)verontreinigd milieu, bij o.a. petrochemische bedrijven en overheidsinstellingen in o.a. het Europoortgebied.

In samenwerking met onze opdrachtgevers en producent testten wij jarenlang de door ons aangebrachte producten op bescherming en werking en de toepasbaarheid. Hierbij had ook het prijskaartje onze aandacht. Na het testen van een breed scala roestwerende producten van naam, zijn daarvan de beste overgebleven, juist die zijn na enige correcties ondergebracht onder eigen applicatierecht en codering, om zeker te zijn van een constante kwaliteit en gerichte begeleiding.

Een goed product valt of staat bij het juist aanbrengen, dat CR-COATINGS dat doet kunnen wij u verzekeren.

roest, trafo, mobiel, europoort, metaal, behandeling, anti, transformator, scheepsvaart, constructie, bedrijf, boor, eilanden, auto, pijp, leiding, corrosie, treinen, ns, nederland, spijkenisse, bestrijding, dinitrol, valvoline, tectyl, coating, goatings, gratis, schilder, spuitwerk,

cr-coatings/robsshop

Adres

wachthoevestraat 3
3209 BK SPIJKENISSE

Contact

Tel. 0181-769085
Website www.cr-coatings.nl

Gegevens aanpassen