ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak

Locatie op kaart niet juist?

ZOO&ZO (voorheen 't Guppy) is een complete en verrassende dierenspeciaalzaak voor dierenliefhebbers door heel Nederland. De verschillende specialismen, het rijke assortiment en de diverse leuke activiteiten zorgen ervoor dat een bezoek aan ZOO&ZO een ultieme belevenis is. Of u nu kattenvoer nodig hebt, bijzondere vissen in de aquaria wilt ontdekken, een hondenriem koopt of met uw kinderen de konijnen aait, bij ZOO&ZO kan het allemaal!

Op de hengelsportafdeling kunt u altijd de juiste dobber vinden en wisselt u verhalen uit met andere visliefhebbers. En vergeet onze prachtige nieuwe paardensportafdeling niet waar u alles kunt vinden voor dier en ruiter. Bij ZOO&ZO is zoveel meer te beleven!

In totaal 4500m2 winkelvloeroppervlakte, 11 afdelingen (hond, kat, knaagdier, vogel, vee, aquarium, terrarium, vijver, outdoor, paardensport en hengelsport) en de interne dierenartsenpraktijk.

In onze sfeervolle lunchroom "Lorentzo" kunt u lekker genieten van een kopje koffie en iets lekkers. Op de kaart treft u naast verschillende soorten koffie, thee en frisdrank ook de lekkerste broodjes, soepen en salades aan.

dierenwinkel, dierenspeciaalzaak, guppy, ede, hengelsport, paardensport, outdoor

ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak

Adres

Lorentzstraat 1b
6716 AD EDE

Contact

Tel. 0318 693078
Website https://www.zoo-enzo.nl

Gegevens aanpassen