TFK Bewindvoering & Budgetbeheer

Locatie op kaart niet juist?

Bent u zelf niet (meer) in staat om uw financiële zaken uit te voeren dan kan budgetbeheer of bewindvoering een oplossing voor u zijn.

Mijn naam is Truus Frenken-Kuppens. Ik ben een gecertificeerd Beschermingsbewindvoerder en Lid van NBPB.

Ik heb een behoorlijk aantal jaren bij de Rabobank gewerkt en had behoefte aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in Bewindvoering en Budgetbeheer. Ik heb het altijd plezierig gevonden om mensen zo goed mogelijk te helpen. Deze hulp kan ik nu bieden door uw financieel (beschermingsbewindvoering) of inkomensbeheer (budgetbeheer) uit te voeren.

Voor het praktische en contacten met instanties beperk ik me tot het werkgebied Weert en omgeving.

Bent u meerderjarig en niet in staat uw financiën te beheren dan kan ik die taak als beschermingsbewindvoerder van u overnemen. Er zal hiervoor een verzoek bij de kantonrechter ingediend moeten worden zodat hij mij als uw bewindvoerder kan benoemen. Ik zal na mijn benoeming met u afspraken maken over hoe ik uw financiële zaken ga beheren en optimaliseren.

Bent u niet in staat uw inkomensbeheer zelf uit te voeren dan kan ik dit voor u over nemen. Uw inkomen moet naar een voor u geopende rekening worden overgemaakt. Vanuit die rekening zullen uw vaste lasten worden betaald. Ook zullen er indien mogelijk reserveringen worden gemaakt voor toekomstige betalingen en u ontvangt volgens de afspraak met u een bedrag voor uw huishoudelijke uitgaven.

U blijft zelf verantwoordelijk voor uw financiën.

Geïnteresseerd? neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

bewindvoering budgetbeheer bewindvoering Weert budgetbeheer Weert

TFK Bewindvoering & Budgetbeheer

Financien

Adres

Postbus 448
6000 AK WEERT

Contact

Tel. 06-21517493
E-mail info@tfkbewindvoering.nl
Website tfkbewindvoeringenbudgetbeheer.nl

Gegevens aanpassen